ARION Cat Kitten száraztáp kölyökcicáknak

A kismacskák nagyon gyorsan nőnek. Életük első évében exponenciálisan növekednek, testtömegük pedig több mint 20-szorosa lehet születési súlyuknak. Az ARION Original Kitten 35/21 a gyorsan növekedő kismacskák speciális igényeinek megfelelően lett kifejlesztve.

Életük első heteiben emésztőrendszerük fokozatosan fejlődik, azonban még nem képes nagy mennyiségű keményítő feldolgozására. Az emésztőrendszer megfelelő toleranciájának biztosítása érdekében az ARION Original Kitten 35/21 csúcsminőségű állati alapú proteinforrásokkkal és csökkentett mennyiségűű keményítővel készül és különböző prebiotikumokkal és válogatott rostokkal van dúsítva.
Az immunrendszer fokozatos fejlődésével köztudott, hogy a kismacskák az elválasztást követően életük kritikus periódusába kerülnek. Ezt a fázist az immunszakadék jellemzi. Az ARION Original Kitten 35/21 különböző természetes antioxidánsok keverékével van dúsítva, melyek stimulálják kismacskája természetes védelmi rendszerének fejlődését. A megnövelt vitamin- és ásványanyagszint szintén hozzájárul az immunrendszer kialakulásához és segíti az erős csontok és fogak kialakulását.

FŐ JELLEMZŐK
– Fogápolás
– Immunrendszer-támogatás
– Magas emészthetőség
– 83%protein állati eredetű anyagokból
– Gluténmentes

ÖSSZETÉTEL
Csirkehús (dehidratált, 49%), rizs, finomított állati zsírok, borsó, dehidratált húsprotein, rizsprotein, hidrolizált csirkemáj, cukorrépapép, nátriumklorid, finomított halolaj, élesztőkivonat, M.O.S., F.O.S., növényi kivonatok (rozmaring, vitis, kurkuma, citrus, eugénia stb.)

Ár: 3860 Ft/ 2 kg (akciós csomag 2+2 kg)

Oszd meg, ha tetszik 🙂

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.