ARION Original Cat Mature száraztáp idős macskáknak

cat mature mobilityAz idősebb macskák kevésbé aktívak és kisebb a zsírmentes testtömegük. Ezek a fizikai változások a bazális metabolikus ráta , ezáltal pedig az energiaigény csökkenéséhez vezetnek. Az ARION Original Mature 29/12 ezért rendkívül könnyen emészthető összetevőkkel, könnye elnyelődő nyomelemekkel és extra L-karnitinnel rendelkezik a zsíranyagcsere támogatása érdekében. Az idősebb macskák gyakran az elhízás jeleit mutatják, esetükben pedig magasabb a súllyal kapcsolatos betegségek kialakulásának kockázata. Az ARION Original Mature 29/12 fejlesztése során figyelembe vették ezeket az ismereteket, ezáltal csökkentve a kockázatokat. A tanulmányok az ízületi és mozgásproblémák nagyobb jelenlétét mutatták az idős macskáknál is.
Az ARION Original Mature 29/12 az egészséges időskor biztosítása érdekében lett kifejlesztve. A csúcsminőségű formulához számos jól ismert porcvédő anyagot adtunk, amely meghaladja a piacon található többi eledel minőségét.
Az ARION Original Mature 29/12 hidrolizált bioaktív kollagén peptidekkel van dúsítva, melyek összegyűlnek a porcszövetben, jelentősen javítva ezzel a mozgást.
Az ARION Original Mature 29/12 is természetes antioxidánsok keverékével van dúsítva, melyek stimulálják a macska természetes immunrendszerét és csökkentik az oxidációs stressz és az időskor hatásait.
FŐ JELLEMZŐK
– Fogápolás
– Súlykontroll
– Kondro-védelem
– 70% protein állati eredetű anyagokból
– Gluténmentes
ÖSSZETÉTEL
Csirkehús (dehidratált, 37%), burgonyaliszt, lazacliszt, rizs, borsó, finomított csirkezsír, rizsprotein, cukorrépapép, hidrolizált csirkemáj, dehidratált húsprotein, nátriumklorid, élesztő, finomított cellulóz, finomított halolaj, élesztőkivonat, M.O.S., F.O.S., növényi kivonatok (rozmaring, vitis, kurkuma, citrus, eugénia stb.)
Ár: 3380 Ft/ 2 kg (akciós csomag 2+2 kg)

Oszd meg, ha tetszik 🙂

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.