Arion Original Adult Medium Breed Chicken&rice

productpicture-o-medium-chickenARION Original Adult Medium Chicken & Rice gluténmentes, teljes értékű szárazeledel kifejlett kutyák számára. Az összetétel a közepes testű kutyafajták speciális igényeinek kielégítésére szolgál, a kutya életminőségének javítása érdekében. A helyes táplálkozás és az egészséges életmód a kutyák esetében is összefügg. A természetben a kutyák maguk állítják össze étrendjüket, a házikedvencek esetében azonban a gazdáé a döntés.

Az Arion Original Medium optimális táplálékforrás, mely minden szempontból figyelembe veszi a kutya anyagcseréjét is. A gondosan kiválasztott hozzávalók jellemzői a jól emészthetőség, a megfelelő tápanyagellátás és a tökéletes íz. A vitaminok, nyomelemek, prebiotikumok és antioxidánsok kiegyensúlyozott összetétele támogatja a szervek működését, az optimális emésztést, ami létfontosságú a kutya élete során.

FŐ JELLEMZŐK

  • Prebiotikus hatás
  • Életerő
  • Fényes szőrzet

ÖSSZETÉTEL

Csirke (dehydratált 50%), rizs (35%), burgonya, állati zsír, hydrolizált állati fehérje,répapép, só, sörélesztő, ásványok, nyers rost, halolaj, kálcium karbonát, FOS, MOS, szőlőmag, rozmaring

 

Felnőtt kutya súlya
Ajánlott napi adag
Elosztva napi 2 étkezésre
10-15 kg 175-220 g
15-20 kg 220-265 g
20-25 kg 265-310 g

Ár:
10 380 Ft/12 kg

Oszd meg, ha tetszik 🙂

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.