Arion Original Senior Medium Breed Chicken&rice

productpicture-senior-pngARION Original Adult Senior Medium Chicken & Rice gluténmentes, teljes értékű szárazeledel idős, közepes testű kutyák számára. Az összetétel a kutya táplálkozási igényeinek megfelelő, és támogatja a szív és ízületi funkciókat annak érdekében, hogy javítsa a kutya életminőségét és vitalitását.

Bármennyire is szeretnénk, hogy ne történjen meg, előbb utóbb minden kutya megöregszik, hiszen  az öregedés az élet természetes szakasza. Ahogyan az embereknél – úgy a kutyáknál is – az idegrendszer és az agy sejtjei előbb-utóbb gyorsabban pusztulnak a szabadgyökök miatt. Ez a folyamat csökkenti kutyája szellemi teljesítményét. Az idősödő kutyák szellemi képességének fenntartására, támogatására az ARION Original Senior természetes antioxidánst, és kurkumát tartalmaz. A kurkuma erősebb antioxidáns, mint a rendszeresen szedett C és E vitamin, és csökkenti a kutya szellemi leépülését.

FŐ JELLEMZŐK

  • Szív támogatása
  • Optimális testsúly
  • Mozgás segítése
  • Taurin, L-karnitin

ÖSSZETÉTEL

Összetétel: rizs (50%), csirke (dehydratált 42%), árpa, borsó, állati zsír, répapép, hydrolizált állati fehérje, nyers rost, só, sörélesztő, ásványok, kálium-klorid, kondroitin szulfát, glukozamin, FOS, MOS, szőlőmag, kurkuma

 

Felnőtt kutya súlya
Ajánlott napi adag
Elosztva két étkezésre naponta
10-15 kg 120-165 g
15-20 kg 165-220 g
20-25 kg 220-265 g

Ár:
10 020 Ft/12 kg

Oszd meg, ha tetszik 🙂

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.