ARION BREEDER Giant

Óriás testű felnőtt kutyáknak.productpicture-starter

Az óriás testű kutyák csoportjába tartozó egyedek kifejlett kori testtömege meghaladja a 45 kg-t. Ez a hatalmas testsúly óriási megterhelést jelent a mozgásszervekre és a szív- és érrendszerre is.

Tekintetbe véve a testméretükből adódó hátrányaikat, az óriás testű kutyák élelmezésére nagyon oda kell figyelni. Az elválasztás után ARION BREEDER Starterrel kezdhetjük meg az átállást a kölyöktápra. Ezek a kutyafajták 24 hónap alatt érik el a teljes testméretüket, ez alatt az időszak alatt ARION BREEDER Large Breed Puppy táppal ajánlatos etetni őket. 2 éves kor után kezdhetjük az ARION BREEDER Giant adagolását, amelyet a kutya 6 éves koráig folytathatunk (utána váltsunk ARION PREMIUM Seniorra).

A csontok masszívságát és rugalmasságát a kalcium megfelelő adagolásával lehet elérni, amely az ARION BREEDER Giant táp egyik legfőbb jellemzője.

A nagy mennyiségű táp fogyasztásával nem jár kellemetlenség, mert a tápanyagai könnyen emészthetőek, a rendkívül jó felszívódási hatékonyságnak köszönhetően a bélsár kis mennyiségű lesz, továbbá nem okoz felfúvódást.

A lecitin elősegíti a zsiradékok megemésztését, gondoskodik a jó életfolyamatokkal rendelkező és egészséges új sejtek létrejöttéről, a szív- és érrendszer egészségéről, a gyomor nyálkahártyájának védelméről.

ÖSSZETÉTEL

csirkehús, rizs, búza, kukorica, állati eredetű zsír, hidrolizált csirke fehérje,  cukorrépapép, szárított egésztojás, finomított halolaj, sörélesztő, lecitin

Testsúly Napi adagolás
30-40 kg 300-380gr
40-60kg 380-500gr
60-80kg 500-750gr

Ár: 11 535 Ft.

Oszd meg, ha tetszik 🙂

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.