Hogyan élj együtt harmonikusan a kutyáddal?

A legtöbb gazdi azért választ kutyát, hogy örömet hozzon a saját, és a kutya életébe. Ehhez nagyon fontos, hogy az együttélés harmonikus legyen. Hogy a gazdi(k), és a kutya is megkapják, amire vágynak, amire szükségük van. Nekünk embereknek, egy szófogadó társ kell, aki a család része. Akit bárhova vihetünk magunkkal, vagy, ha a helyzet úgy hozza, nyugodt szívvel otthon hagyhatunk. A kutyának egy kiszámítható környezet, határozott vezetés, a számára szükséges mennyiségű, és minőségű foglalkozás (tanítás, testmozgás, játék, munka), és megfelelő táplálék kell. Meg az is, hogy az ő nyelvén beszéljenek vele a gazdák.

Ezt a gazdi(k)nak kell biztosítani. Meg kell adni a kutyának mindent, amire szüksége van. A fentiek mellett kellenek szabályok, korlátok is, hogy nekünk és neki is örömteli legyen az élet együtt.

Legyen neki is jó, és neked is, hogy a kutyád lehet!

A legtöbben nem születünk azzal a tudással, ami a kutyázáshoz kell, de szerencsére ezt meg lehet tanulni. Keress minket, hogy jobbá tehesd az együttélést a kutyáddal. Mi segítünk.

Egyéni foglalkozások keretében megmutatunk, megtanítunk mindent, amire szükséged van, hogy a megfelelő gazdája legyél a kutyádnak. Megtanítunk “kutyául” 😉

Tippeket, trükköket, technikákat mutatunk, tanítunk meg neked.

Aztán jöhet a következő lépcső a csoportos foglalkozás, ahol kutyák egymás közötti kommunikációján, a szocializáción van a hangsúly. Ehhez a csoportos foglalkozásunkat ajánljuk, ahol kis létszámú kutya van, hogy mindenkire oda tudjunk figyelni, mindenkire legyen elég idő.

Hívj minket bizalommal!

Az Ebtanoda Debrecen csapata 😊

Bán Éva, tel.: +36 30 307 8714

Szász Péter, tel.: +36 30 397 9510

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.